Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


evir:woocommerce:mukodes

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
evir:woocommerce:mukodes [2019/11/10 17:17]
royal
evir:woocommerce:mukodes [2020/06/16 21:51] (aktuális)
royal ↷ Links adapted because of a move operation
Sor 1: Sor 1:
 ===== WooCommerce kapcsolat működése ===== ===== WooCommerce kapcsolat működése =====
  
 +{{:evir:woocommerce:woo_menu.png?direct |}}
 A menüpontok a ''WooCommerce'' menüben: A menüpontok a ''WooCommerce'' menüben:
   * ''Információk''\\ A WooCommerce webshop aktuális állapotáról ad információkat, mint pl. rendelések száma, cikkek száma, mai rendelések mennyisége, stb.   * ''Információk''\\ A WooCommerce webshop aktuális állapotáról ad információkat, mint pl. rendelések száma, cikkek száma, mai rendelések mennyisége, stb.
-  * ''Új rendelések letöltése''\\ A WooCommerce webshopban levő olyan új rendelések letöltése, amelyek még nem szerepelnek az eVIR-ben. A letöltött rendelések az eVIR normál rendeléskezelő részébe kerülnek, vevői rendelés jön létre belőle. További információ: [[:vevoi_rendeles|Vevői rendelés]] +  * ''Új rendelések letöltése''\\ A WooCommerce webshopban levő olyan új rendelések letöltése, amelyek még nem szerepelnek az eVIR-ben. A letöltött rendelések az eVIR normál rendeléskezelő részébe kerülnek, vevői rendelés jön létre belőle. További információ: [[evir:rendeles:vevoi:vevoi_rendeles|Vevői rendelés]] 
   * ''Cikk alapadatok feltöltése''\\ A beállításoknak megfelelő cikkek alapadatainak (cikkszám, megnevezés, stb.) feltöltése (egyirányú szinkronizálása) a WooCommerce-be.    * ''Cikk alapadatok feltöltése''\\ A beállításoknak megfelelő cikkek alapadatainak (cikkszám, megnevezés, stb.) feltöltése (egyirányú szinkronizálása) a WooCommerce-be. 
   * ''Készletinformáció feltöltése''\\ A WooCommerce webshopban szereplő cikkekhez a beállításoknak megfelelő raktárkészlet információ felöltése a rendszerbe.    * ''Készletinformáció feltöltése''\\ A WooCommerce webshopban szereplő cikkekhez a beállításoknak megfelelő raktárkészlet információ felöltése a rendszerbe. 
evir/woocommerce/mukodes.1573402622.txt.gz · Utolsó módosítás: 2019/11/10 17:17 szerkesztette: royal