Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


hogyan

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
hogyan [2014/11/11 00:16]
127.0.0.1 külső szerkesztés
hogyan [2015/12/01 20:54] (aktuális)
royal [Rendszer, felhasználók]
Sor 37: Sor 37:
 A bizonylatok fejléc paraméterei felhasználói oldalon nem módosíthatóak,​ viszont az evir@bc.hu címre küldött email alapján bármikor elvégezzük a szükséges módosításokat. A bizonylatok fejléc paraméterei felhasználói oldalon nem módosíthatóak,​ viszont az evir@bc.hu címre küldött email alapján bármikor elvégezzük a szükséges módosításokat.
 A bizonylat lábléce viszont bármikor szabadon beállítható a ''​Törzsadatok -> Bizonylat beállítások -> Bizonylat lábléc''​ menüpontban. A bizonylat lábléce viszont bármikor szabadon beállítható a ''​Törzsadatok -> Bizonylat beállítások -> Bizonylat lábléc''​ menüpontban.
 +
 +== Mi a teendő "​Hibás felhasználói név vagy jelszó, vagy letiltott felhasználói fiók" üzenet esetén? ==
 +Ha rendszer egymás után túl sok hibás bejelentkezési kísérletet érzékel, akkor a felhasználót letiltja. Ezt követően még akkor sem tud bejelentkezni,​ ha a helyes jelszóval próbálkozik. Ilyen esetben egy másik, adminisztrátor jogú felhasználóval kell bejelentkezni a rendszerbe, és a letiltott felhasználónak új jelszót kell adni a  ''​Rendszer -> Felhasználók''​ menüpontban,​ ahogyan az a [[jogosultsagi_rendszer|Jogosultsági rendszer]] oldalon szerepel.
  
  
  
hogyan.txt · Utolsó módosítás: 2015/12/01 20:54 szerkesztette: royal