Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


miert_kell_az_evir

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

miert_kell_az_evir [2017/03/07 14:20]
royal létrehozva
miert_kell_az_evir [2017/03/13 14:08] (aktuális)
delfin
Sor 8: Sor 8:
   * __belső ellenállás a kollégák részérő, hogy még valami jön pluszban, amire figyelni kell__ \\ A kollégák munkafolyamatait is olyan módon kell kialakítani,​ amivel nem plusz munkát kapnak a rendszer használatával,​ hanem az előnyeit élvezhetik.   * __belső ellenállás a kollégák részérő, hogy még valami jön pluszban, amire figyelni kell__ \\ A kollégák munkafolyamatait is olyan módon kell kialakítani,​ amivel nem plusz munkát kapnak a rendszer használatával,​ hanem az előnyeit élvezhetik.
   * __magas egyszeri (indulási, bevezetési) költségek__ \\ Az eVIR rendszernek van olyan verziója, ami semmilyen kezdeti költséggel nem jár, cserébe a felhasználó részéről igényel több elfoglaltságot. Ez azok számára optimális, akik szívesebben foglalkoznak a bevezetéssel,​ mintsem fizessenek érte külső szakembernek.   * __magas egyszeri (indulási, bevezetési) költségek__ \\ Az eVIR rendszernek van olyan verziója, ami semmilyen kezdeti költséggel nem jár, cserébe a felhasználó részéről igényel több elfoglaltságot. Ez azok számára optimális, akik szívesebben foglalkoznak a bevezetéssel,​ mintsem fizessenek érte külső szakembernek.
-  * __elég lesz egy Excel táblázat is a nyilvántartáshoz__ \\Egy bizonyos szintig ez tényleg így van. De fel kell ismerni azt a pontot, amikor már több előnyt nyújt egy integrált rendszer.+  * __elég lesz egy Excel táblázat is a nyilvántartáshoz__ \\ Egy bizonyos szintig ez tényleg így van. De fel kell ismerni azt a pontot, amikor már több előnyt nyújt egy integrált rendszer.
   * __csak 1-2 kolléga dolgozik a cégben, ehhez nem kell nyilvántartás__ \\ Egy jó nyilvántartás 1-2 kolléga esetén is segítség, ráadásul megkönnyíti a bővülést,​ a helyettesítést is.   * __csak 1-2 kolléga dolgozik a cégben, ehhez nem kell nyilvántartás__ \\ Egy jó nyilvántartás 1-2 kolléga esetén is segítség, ráadásul megkönnyíti a bővülést,​ a helyettesítést is.
-  * __jó lenne bevezetni, de most éppen nincs rá idő, talán majd jövőre__ \\Pont a mihamarabbi bevezetéssel lehet oda eljutni, hogy több szabadidő legyen. A rendszer sokat segít az automatizálással,​ az adatok rendezett és összekapcsolt nyilvántartásával,​ így hatékonyabban,​ gyorsabban, jobban el lehet végezni a feladatokat.+  * __jó lenne bevezetni, de most éppen nincs rá idő, talán majd jövőre__ \\ Pont a mihamarabbi bevezetéssel lehet oda eljutni, hogy több szabadidő legyen. A rendszer sokat segít az automatizálással,​ az adatok rendezett és összekapcsolt nyilvántartásával,​ így hatékonyabban,​ gyorsabban, jobban el lehet végezni a feladatokat.
  
 De ezek mind olyan érvek, amelyek nagyon mondvacsináltak,​ nem igazán állják meg a helyüket. De ezek mind olyan érvek, amelyek nagyon mondvacsináltak,​ nem igazán állják meg a helyüket.
miert_kell_az_evir.txt · Utolsó módosítás: 2017/03/13 14:08 szerkesztette: delfin