Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


tms_portal

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

tms_portal [2017/03/11 19:12]
royal létrehozva
tms_portal [2017/03/21 22:13] (aktuális)
royal
Sor 3: Sor 3:
 A TMS portál a TMS rendszer egyik megjelenítési formája. Tipikus felhasználási módja a felhasználók számára kezdőoldalként való beállítása. A TMS portál a TMS rendszer egyik megjelenítési formája. Tipikus felhasználási módja a felhasználók számára kezdőoldalként való beállítása.
  
-A ''​TMS portál''​ felületén a taszkokat csoportosítva lehet látni. A csoportok csak abban az esetben jelennek meg, ha legalább egy taszk tartozik abba a csoportba. Ezek a csoportok sorrendben a következők lehetnek:+A ''​TMS portál''​ felületén}} a taszkokat csoportosítva lehet látni. A csoportok csak abban az esetben jelennek meg, ha legalább egy taszk tartozik abba a csoportba. Ezek a csoportok sorrendben a következők lehetnek:
   * ''​TMS Munkáim''​\\ ​ ha telepítve van a TMS munkavégzés modul, akkor az abban éppen munka alatt levőnek jelölt taszkok, ahol a bejelentkezett felhasználó van intézőként beállítva.   * ''​TMS Munkáim''​\\ ​ ha telepítve van a TMS munkavégzés modul, akkor az abban éppen munka alatt levőnek jelölt taszkok, ahol a bejelentkezett felhasználó van intézőként beállítva.
   * ''​Mai feladataim''​\\ ​ azok a taszkok, ahol a bejelentkezett felhasználó van intézőként beállítva,​ és a tervezett határidő a mai nap   * ''​Mai feladataim''​\\ ​ azok a taszkok, ahol a bejelentkezett felhasználó van intézőként beállítva,​ és a tervezett határidő a mai nap
Sor 14: Sor 14:
   * ''​Munkacsoportjaim további taszkjai''​\\ ​ azok a taszkok, amelyeknek a munkacsoportja olyanra van álljtva, amelyeknek tagja a bejelentkezett felhasználó is.   * ''​Munkacsoportjaim további taszkjai''​\\ ​ azok a taszkok, amelyeknek a munkacsoportja olyanra van álljtva, amelyeknek tagja a bejelentkezett felhasználó is.
  
 +{{ :​tms_portal.png?​nolink |}}
  
 +Kapcsolódó oldalak: 
 +  * [[tms|TMS]] 
 +  * [[tms_naptar|TMS naptár]]
tms_portal.txt · Utolsó módosítás: 2017/03/21 22:13 szerkesztette: royal