Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


toertenet

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
toertenet [2014/10/26 17:50]
127.0.0.1 külső szerkesztés
toertenet [2014/10/26 18:11] (aktuális)
royal
Sor 3: Sor 3:
  
 Az eVIR rendszer hosszú fejlődési folyamaton ment keresztül, mire elérte a mai állapotát. Ennek főbb elemei voltak: Az eVIR rendszer hosszú fejlődési folyamaton ment keresztül, mire elérte a mai állapotát. Ennek főbb elemei voltak:
-  * Legelső verzió: 1986, dBase 3+ felhasználásával készült. Mai szemmel igencsak kezdetleges volt, de már akkor is volt készletnyilvántartás és számla készítés +  * Legelső verzió: 1986, dBase 3+ felhasználásával készült. Mai szemmel igencsak kezdetleges volt, de már akkor is volt készletnyilvántartás és számla készítés. 
-  * 1988: átállás Clipper '87 alapokra +  * 1988: átállás Clipper '87 alapokra. Jelentős mértékű gyorsulást jelentett az előre lefordított EXE állományok használata a korábbi futás idejű fordításokhoz képest. 
-  * 1992: további modernizáció:​ Clipper 5.0. Ez volt az első hálózatos verzió +  * 1992: további modernizáció:​ Clipper 5.0. Ez volt az első hálózatos verzió, ami akkor még tipikusan a koaxos hálózatok IPX/SPX hálózatán támogatta a több felhasználó egyidejű bejelentkezését. 
-  * 1997: áttérés Windows GUI-ra: Alaska Xbase++ alapon történő átírás +  * 1997: áttérés Windows GUI-ra: Alaska Xbase++ alapon történő átírás ​segítségével az akkor már elterjedt Windows 95 környezetben modernizált felületet tudott biztosítani. Főleg kiskereskedelmi üzletekben volt használatban,​ ennek megfelelően a készletnyilvántartás területén voltak előremutató fejlesztések. 
-  * 1999: A Windows elkötelezettség helyett inkább a platform és rendszerfüggetlenség került középpontba:​ a rendszer új alapokra helyeződött. Kulcsszavak:​ Linux, Perl, PostgreSQL, Apache  +  * 1999: A Windows elkötelezettség helyett inkább a platform és rendszerfüggetlenség került középpontba:​ a rendszer új alapokra helyeződött. Kulcsszavak:​ Linux, Perl, PostgreSQL, Apache. Valószínűleg az első olyan rendszer volt az előző évezredben,​ ami kizárólag webes felületen elérhető szolgáltatásaival nyújtott széleskörű ügyviteli szolgáltatásokat. 
-  * 2003: A rendszer forráskódjának legalább 90%-a frissítésre került, a mostani működés alapjai ekkor kerültek lefektetésre +  * 2003: A rendszer forráskódjának legalább 90%-a frissítésre került, a mostani működés alapjai ekkor kerültek lefektetésre. A rendszer robusztus lett, egyre konzekvensebb módon került alkalmazásra az objektum alapú fejlesztés. 
-  * 2014: az összes komponens beolvasztásra került az eVIR-be, és elnyerte mai formáját a rendszer. ​+  * 2009: A vállalatirányítási rendszerekre vonatkozó EU pályázati kiírás befolyásolta a rendszer fejlesztésének irányát, a hiányzó célterületek is lefedésre kerültek. Ennek köszönhetően a rendszer a megfelelő egyedi fejlesztésekkel ötvözve sikeresen bevezetésre került országszerte sok pályázónál. 
 +  * 2013-2014: az összes komponens beolvasztásra került az eVIR-be, és elnyerte mai formáját a rendszer. ​
  
 Természetesen a fejlesztés azóta sem szünetel, folyamatosan történik új modulok készítése és a régi modulok módosítása az ügyfeleink visszajelzései és igényei alapján. Természetesen a fejlesztés azóta sem szünetel, folyamatosan történik új modulok készítése és a régi modulok módosítása az ügyfeleink visszajelzései és igényei alapján.
  
-Az elmúlt évek alatt a fejlesztés üteme igencsak felgyorsult,​ a rendszert használó ügyfeleink száma megtöbbszöröződött.+Az elmúlt évek alatt a fejlesztés üteme igencsak felgyorsult,​ a rendszert használó ügyfeleink száma megtöbbszöröződött. ​Egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak a KKV szektorból érkező előfizetőink,​ akiknél nem a telepített egyedi rendszer, hanem a kor szellemének megfelelő felhő alapú szolgáltatás a fő vonzerő, de továbbra is szívesen állunk az egyedi telepített rendszerek megvalósítása okozta kihívások elé. 
  
toertenet.txt · Utolsó módosítás: 2014/10/26 18:11 szerkesztette: royal