Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


torzs_tms

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

torzs_tms [2016/05/05 22:28] (aktuális)
royal létrehozva
Sor 1: Sor 1:
 +===== TMS törzsadat =====
  
 +A ''​Törzsadatok->​TMS''​ menüpontban található a TMS (feladatkezelő) beállításának lehetősége. Itt a következő beállításokra van lehetőség:​
 +  * ''​Feladatkörök'':​ az elvégzendő feladatok szerint lehet szétbontani a feladatköröket,​ pl. "​ügyintéző",​ "​ügyvezető",​ stb.
 +  * ''​Beosztás'':​ a rendszerben szereplő felhasználókat lehet hozzárendelni a feladatkörökhöz
 +  * ''​Munkacsoportok'':​ az igény szerint kialakítandó munkacsoportokat lehet létrehozni
 +  * ''​Munkacsoport tag'':​ itt lehet a munkacsoportokat és a feladatköröket összerendelni a szerepkörön keresztül. A rendszer alapértelmezetten kétféle szerepkört használ:
 +    * ''​intéző'':​ az intéző szerepkör jelenti a tényleges munkavégzőt,​ azaz ilyen szerepkör esetén a felhasználó kap e-mailben értesítést a feladatokról,​ megjelenik a taszk a saját tennivalói között, stb.
 +    * ''​tulajdonos'':​ a szerepkör jelentése, hogy a felhasználónak joga van taszkot létrehozni,​ módosítani,​ megnézni, stb., viszont nem szerepel a saját feladatai között, nem kap róla e-mail értesítést.
 +
 +A törzsadatok beállítását követően a ''​TMS''​ menüpontban lehet a feladatkezelő modult használni.
 +
 +Az e-mail értesítés küldéséhez a felhasználónak rendelkeznie kell e-mail címmel. Ennek a beállítása olyan módon történik, hogy a [[jogosultsagi_rendszer|Jogosultsági rendszer]] beállításánál a felhasználóhoz hozzá kell rendelni egy [[partner_nyilvantartas|Partner nyilvántartás]]-ban szereplő céget vagy személyt, akihez tartozó e-mail címekre fogja a rendszer az értesítést küldeni, valamint az ezekről az e-mail címekről érkező leveleket fogja elfogadni.
 +
 +Kapcsolódó oldalak:
 +  * [[toerzsadat_kezeles|Törzsadatok]]
torzs_tms.txt · Utolsó módosítás: 2016/05/05 22:28 szerkesztette: royal