Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


csv_xlsx_export_import

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
csv_xlsx_export_import [2018/07/31 22:33]
royal
csv_xlsx_export_import [2019/12/05 10:29] (aktuális)
royal
Sor 42: Sor 42:
 Azokat a táblázatokat lehet importálni,​ amelyek olyan módon kerültek exportálásra,​ hogy tartalmazzák az importáláshoz szükséges technikai információkat,​ Ezek a technikai információk teszik lehetővé, hogy az oszlopok tetszőleges sorrendben legyenek, valamint nem szükséges az összes oszlopnak szerepelnie a táblázatban,​ csak az adott funkciónál minimálisan kötelezőknek. Azokat a táblázatokat lehet importálni,​ amelyek olyan módon kerültek exportálásra,​ hogy tartalmazzák az importáláshoz szükséges technikai információkat,​ Ezek a technikai információk teszik lehetővé, hogy az oszlopok tetszőleges sorrendben legyenek, valamint nem szükséges az összes oszlopnak szerepelnie a táblázatban,​ csak az adott funkciónál minimálisan kötelezőknek.
 Pl. cikktörzs esetén ha csak a megnevezéseket kell módosítani,​ akkor nem szükséges az áraknak és az egyéb paramétereknek is szerepelni. Pl. cikktörzs esetén ha csak a megnevezéseket kell módosítani,​ akkor nem szükséges az áraknak és az egyéb paramétereknek is szerepelni.
 +Minden importáló funkciónkra igaz, hogy csak a feltöltött táblázatban szereplő adatokkal dolgozik, a már az adatbázisban szereplő de a táblázatban nem található adatokat nem befolyásolja az importálás. Azaz pl. új cikkszámok vagy új partnerek tömeges feltöltéséhez nem szükséges a korábbi összes cikkszám vagy partner exportálása és annak a táblázatnak a bővítése,​ hanem elegendő csak az új tételeket szerepeltetni a feltöltött táblázatban.
  
  
 Kapcsolódó oldalak: Kapcsolódó oldalak:
   * [[cikkszamok_tomeges|Cikkszám export/​import]]   * [[cikkszamok_tomeges|Cikkszám export/​import]]
csv_xlsx_export_import.txt · Utolsó módosítás: 2019/12/05 10:29 szerkesztette: royal