Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


evir:dokumentum:dokumentum

Dokumentumok

A dokumentumkezelőben lehetőség nyílik bármilyen formátumú fájl tárolására, ezeket hozzárendelhetjük partnerhez, és objektumokhoz (pl.: számla, szerződés, taszk, stb.).

A Dokumentum–>Új fájl feltöltése menüpontban tudjuk feltölteni a kiválasztott fájlt.

Kétféleképpen lehet a számítógépről fájlokat feltölteni:

  • A beviteli mezőre kattintva lehet választani, vagy
  • A számítógépről fogd és vidd módszerrel lehet hozzáadni.

A kiválasztott fálj index képe megjelenik felületen és a | Tovább | gombra kattintva érkezünk a fájl további adatait szerkesztő oldalra.

Azonosító: megadhatunk egy nevet, előnyös olyat választani, mely alapján könnyen kereshető lesz majd a listában.

Típus: különböző kategóriákhoz rendelhetjük, melyet előzetesen a létrehozhatunk a Törzsadatok menüpontban. (Törzsadatok–>Dokumentumok–>Dokumentumtípusok)

A partner kiválasztásánál hozzárendelhetjük egy korábban rögzített céghez, vagy magánszemélyhez is. Így majd a partner adatainál is látni fogjuk a hozzá kapcsolt dokumentumokat (Partnerlista).

Média: különböző kategóriákhoz rendelhetjük, melyet előzetesen a létrehozhatunk a Törzsadatok menüpontban. (Törzsadatok–>Dokumentumok–>Média)

A Jogosultságnál publikussá tehetjük a fájlt, vagy priváttá téve csak magunk számára lesz elérhető, vagy különböző csoportok számára hozzáférhetővé (a csoportokat is törzsadatokban módosíthatjuk (Törzsadatok–>Dokumentumok–>Csoport lista).

evir/dokumentum/dokumentum.txt · Utolsó módosítás: 2022/09/30 14:12 szerkesztette: era