Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


evir:torzsadatok:tms:torzs_tms

TMS törzsadat

A Törzsadatok→TMS menüpontban található a TMS (feladatkezelő) beállításának lehetősége. Itt a következő beállításokra van lehetőség:

  • Feladatkörök: az elvégzendő feladatok szerint lehet szétbontani a feladatköröket, pl. „ügyintéző”, „ügyvezető”, stb.
  • Beosztás: a rendszerben szereplő felhasználókat lehet hozzárendelni a feladatkörökhöz
  • Munkacsoportok: az igény szerint kialakítandó munkacsoportokat lehet létrehozni
  • Munkacsoport tag: itt lehet a munkacsoportokat és a feladatköröket összerendelni a szerepkörön keresztül. A rendszer alapértelmezetten kétféle szerepkört használ:
    • intéző: az intéző szerepkör jelenti a tényleges munkavégzőt, azaz ilyen szerepkör esetén a felhasználó kap e-mailben értesítést a feladatokról, megjelenik a taszk a saját tennivalói között, stb.
    • tulajdonos: a szerepkör jelentése, hogy a felhasználónak joga van taszkot létrehozni, módosítani, megnézni, stb., viszont nem szerepel a saját feladatai között, nem kap róla e-mail értesítést.

A törzsadatok beállítását követően a TMS menüpontban lehet a feladatkezelő modult használni.

Az e-mail értesítés küldéséhez a felhasználónak rendelkeznie kell e-mail címmel. Ennek a beállítása olyan módon történik, hogy a Jogosultsági rendszer beállításánál a felhasználóhoz hozzá kell rendelni egy Partnernyilvántartás-ban szereplő céget vagy személyt, akihez tartozó e-mail címekre fogja a rendszer az értesítést küldeni, valamint az ezekről az e-mail címekről érkező leveleket fogja elfogadni.


Kapcsolódó oldalak:

evir/torzsadatok/tms/torzs_tms.txt · Utolsó módosítás: 2021/06/14 12:48 szerkesztette: era